Vandskuring og sandblæsning af facaden

Overvejer du at få din bolig vandskuret eller pudset op? Så er det vigtigt med en grundig sandblæsning af facaden før en vandskuring, som fjerner alle rester af maling, kalk og andet. Dette kan jeg hos Karlo's Murerforretning hjælpe dig med.

Den gode løsning ved vandskuring

Sandblæsning af facaden før en eventuel vandskuring er yderst effektivt, og du opnår derved et holdbart og flot resultat, som ikke tager skade efter kort tid. Ved sandblæsning vil det nye lag cement nemlig få et godt og bindende underlag.

Jeg sætter altid kunden i forreste række, og din tilfredshed er vigtig for mig. Jeg sørger for at have en god kommunikation med dig under hele forløbet med vandskuring, så slutresultatet bliver så godt som overhovedet muligt. Jeg er til for at lette arbejdet for dig, så du hurtigere kan få den facade, du længe har drømt om.


Kontakt mig og hør mere

Har du nogle spørgsmål vedrørende sandblæsning og vandskuring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du til enhver tid velkommen til at kontakte mig, enten på telefon 24 49 84 48 / 74 57 54 11 eller ved at skrive til min e-mail info@karlosmurerforretning.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Send mig en mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Interesseret?​

Firmaoplysninger​

Karlo's Murerforretning

Egedal 6, 6100 Haderslev

CVR: 25121546