Badeværelse med fokus på dig og din velvære

Jeg ved, at et badeværelse, ligesom et køkken, har stor betydning for beboerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, hvor mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære.

Derfor anser jeg mig selv som yderst kompetent, ikke mindst når det kommer til rådgivning i forbindelse med et nyt badeværelse. Jeg lytter til jeres behov og jeres ønsker.

Mine arbejdsområder i forbindelse med et nyt badeværelse

Skal I have lagt nye fliser på jeres badeværelse, eller skal I have lavet en total ombygning? Jeg er opdateret vedrørende tidens tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for badeværelser, som jeg ikke har styr på. Jeg tilbyder blandt andet:

  • Sandblæsning af væg
  • Vandskuring med farve
  • Keim maling

Jeg benytter udelukkende kvalitetsleverandører, hvilket er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted, hvor du kan være dig selv.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig? Så kontakt mig endelig. Jeg står klar til at give professionel rådgivning og afgive et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 24 49 84 48 / 74 57 54 11 eller skriv til e-mail info@karlosmurerforretning.dk.

Send mig en mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Interesseret?​

Firmaoplysninger​

Karlo's Murerforretning

Egedal 6, 6100 Haderslev

CVR: 25121546